Warning: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hammasteknikko/public_html/templates/siteground-j16-2/html/com_content/article/default.php on line 15

Suomen Hammasteknikkoseuran,

SHtS ry :n toimisto sijaitsee osoitteessa:

Mannerheimintie 52 A 00250 Helsinki.

Toimiston yhteystiedot:

  • sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Puhelin: 09 - 278 7850
  • Sihteeri / jäsenasiat: Juha Pentikäinen p. 050-413 6199 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Sähköpostiosoitteita:

Suomen Hammasteknikkoseura: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suomen Hammasteknikkoseuran puheenjohtaja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hammasteknikko -lehden päätoimittaja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hammasteknikko -lehden mainosmyynti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hammasteknikko -lehden toimitus: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hammasteknikko -lehden taittaja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hammasteknikko -lehden materiaaliosoite: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

"Jäsenilmoitukset" www-sivuille ja lehteen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

"Kurssit ja tapahtumat" rivi-ilmoitukset www-sivuille ja lehteen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Koulutustoimikunnan puheenjohtaja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Virkistystoimikunnan puheenjohtaja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

WWW-ylläpito, päivitykset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.