Tämä palsta on tarkoitettu SHtS -jäsenten omille hammastekniikkaan liittyville ilmoituksille.

Osastot ovat esimerkiksi: MYYDÄÄN, VUOKRATAAN, OSTETAAN, PAIKANHAKIJOITA, PALVELUKSEEN HALUTAAN...

Ilmoituksen jättö on jäsenille maksutonta.
(Maksullinen ei-jäsen ilmoitus on myös mahdollinen, tiedustele sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Laita otsikoksi JÄSENILMOITUS ja muista merkitä myös jättöpäivä ja yhteystietosi. Lähetä rivi-ilmoituksen tyyliin kirjoitettu ilmoituksesi sähköpostilla tai postikortilla osoitteeseen: Suomen hammasteknikkoseura, Mannerheimintie 52 A 00250 Helsinki.

HUOM! Voit lähettää sähköpostitse valokuvan esim. myytävistä koneista ja laitteista (enintään kaksi valokuvaa/ilmoitus tai jäsen)

Lähetä jäsenilmoitus sähköpostiosoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoitus julkaistaan tällä palstalla yleensä samana päivänä tai viimeistään muutaman päivän sisällä sen jättämisestä ja poistetaan noin kuuden kuukauden kuluttua, ellet ole itse aiemmin pyytänyt sen poistamista. Ilmoituksesi julkaistaan tilan salliessa myös seuraavassa hammasteknikko lehdessä, jonka ilmestymis- ja aineistonjättöajat löydät myös mediakortista.

 

Ilmoituksesi näkyvyys?

Tämä jäsenilmoitus -palsta luetaan reilusti yli 500 kertaa kuukaudessa.

"Jäsenten ilmoituksia" luetaan lähes yhtä paljon kuin suosituinta "Uutisia ja tiedotteita" -sivua.

 

 

 


 

HUOM! OSALLISTU TUTKIMUKSEEN!

 Teen parhaillaan tutkimusta Aalto Yliopiston täydennyskoulutus-yksikössä toimialallammekin varsin yleistyneen konsolidaation ( liiketoimintamallin muutoksen ) vaikutuksista hammaslaboratorioissa työskentelevien työolosuhteisiin.


Jos olet siis aiemmin työskennellyt ”yksityisessä” labrassa, jonka on sittemmin ostanut jokin suuri terveydenhoitoalan toimija ( esim. Mediverkko, Mehiläinen, Attendo, Oral, Terveystalo, Pihlajalinna, MedGroup, PlusTerveys tms ) olisin kovin kiinnostunut kuulemaan kokemuksistasi tässä murrosvaiheessa omalta osaltasi. Nopeasti muuttuvassa maailmassa myös hammasteknikoiden rooli kehittyy koko ajan ja olisi varmaankin eduksi, mikäli itse voisimme ymmärtää paremmin omaa osuuttamme työyhteisöissä. Tätä koetan selvittää ja olisikin TÄRKEÄÄ, että mahdollisimman moni tähän kyselyyn vastaisi.


Oheisen linkin avulla pääset vastaamaan lyhyeen ” Työolosuhteet murroksessa” kyselyyni. Vastaaminen vie vain joitakin minuutteja, voit tehdä sen halutessasi täysin anonyymisti.


Linkki kyselyyn


Arvon vastanneiden kesken 2 suurenmoista herkkukoria, joten kannattaa kokeilla onneaan.


Aktiivisuudesta kiittäen

Jyrki Isojärvi
HTM,EHT,HT
MBA

 

Ilm.jät.3.12.2018 


MyydäänMyydään

Jynssimoottori (EWL) metallipöytä sis hintaan

Tiedustelut:  050-5926321 / Hellevi Mikkelä, eht

Ilm.jät.11.10.2019

Myydään käytettyja hammasteknikon koneita ! !
 
- Posliinikone
- Lämpöuuni
- Esilämmitysuuni
- Kipsipöytä
- Kiillotuspöytä
- Työpöytä  Erio
- Erilaisia aineita , materiaaleja, hampaita
 
Soita !
 
Puh : 09 1461460
 
Ilm.jät.18.9.2019

Myydään edullisesti uusi, käyttämätön Gessobox laboratoriopöytä, yllättävän sairauden vuoksi.
 
Hinta 1.800 €.  
Yhteydenotto ja lisätietoja:
Keijo Hiltunen puh. 040 – 676 18 68,  e-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Ilm.jät.12.9.2019

Myydään tai vuokrataan
 
Eht/Hml vastaanottotila Kaustisella.
Soita ja tiedustele 0400 682062 Ossi.
 
Ilm.jät.9.5.2019

Vuokrataan


Vuokrattavana EHT-vastaanottotila 50m2 Turun keskustassa.

P. 040 5514238
 
Ilm.jät.28.11.2019

Hammaslaboratorion käyttöön sopiva ja remontoitu liiketila Helsingin ydinkeskustassa.

Tila on kooltaan 95m2 (2h+eht-tila+sosiaalitilat) ja sijaitsee suuren hammaslääkärivastaanoton vieressä, omalla sisäänkäynnillä.

Mahdollisuus vuokrata myös kalustettuna.

Lisätietoja: Harri Repo 0400-435074

Ilm.jät.7.6.2019


Ostetaan


 


Paikanhakijoita


 


Palvelukseen halutaan


ETSINTÄKUULUTUS

Osaavalle, palveluhenkiselle EHT:lle olisi tarjolla kliinistä työtä Etelä-Suomessa, sopivalla etäisyydellä pääkaupunkiseudusta. Hyvä tuotto.
Tyytyväisimmät asiakkaat 2016-2019 - sertifikaatti. Mahdollisuus myös osakkuuteen ja CAD/CAM - laboratorion työn jatkamiseen.

Ota yhteyttä p.0400-905427


Hammastekniikka V. Vuoristo Oy Jyväskylän keskustassa etsii kahta Suomessa laillistettua hammasteknikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Yrityksemme tekee 30 vuoden kokemuksella monipuolisesti sekä kiinteää- että irtoprotetiikkaa, purentafysiologiaa, ortodontiaa. Vastuualuetta voidaan katsoa työntekijän kiinnostuksen mukaan, mutta toiveissa olisi saada vahvistusta varsinkin CAD/CAM:n osaamiseen. Tarpeen mukaan töitä tehdään myös oman vastuualueen ulkopuolelta. Riittävä suomen kielen taito vaaditaan.


Soita Vesa Vuoristolle p. 040 5612106, myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Hammastekniikka V. Vuoristo Oy
Tapionkatu 4 A 5.3
40100 Jyväskylä
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilm.jät.19.9.2019


Hammaslaboratorio HighDent Oy hakee Turkuun irtoprotetiikkaan ja/tai oikomiseen suuntautunutta hammasteknikkoa tai hammaslaboranttia.

Oikomisen osaaminen ei ole välttämätöntä, se voidaan opettaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot mielellään sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja antaa vastaava hammasteknikko Heidi Lindberg  puh. 010 406 4000

 

Ilm.jät.30.8.2019


ETSIMME KAHTA HAMMASTEKNIKKOA/HAMMASLABORANTTIA

PlusTerveys Kvalident hakee palvelukseensa kahta hammasteknikkoa/hammaslaboranttia akryyliproteesien ja purentakiskojen valmistukseen.

Edellytämme hyviä perustietoja ja työkokemusta alalta sekä kykyä toimia joukkueen jäsenenä. Metallirunkoisten osaproteesien osaaminen on eduksi.
Etsimme työntekijöitä toimipaikkoihimme Helsingin Hermannissa ja Espoon Olarissa.
Tarjoamme hyvän ja turvallisen työpaikan osaavassa tiimissä sekä PlusTerveys-konsernin hyvät henkilöstöedut.
Lähetä työhakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
Kirjoita viestin otsikoksi Työhakemus. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Tarkempia tietoja voit kysyä:

Eht Harri Repo

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

PlusTerveys Kvalident

Ilm.jät.22.8.2019


 

Etsimme LOISTO-tyyppejä Tampereelle ja Kuopioon!

 

Loisto laboratoriot Oy on uusi,hammasteknikoiden perustama suomalainen hammaslaboratorioketju.Laboratoriomme sijaitsevat Turussa,Tampereella ja Kuopiossa, mutta toimimme valtakunnallisesti. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki hammastekniset tuotteet ja palvelut.

Etsimme nyt lisää loistotyyppejä kasvavaan ammattilaistiimiimme tarjoten hänelle rajattomat kehitys- sekä koulutusmahdollisuudet.

Hammasteknikko, hammaslaborantti tai hammastyöntekijä, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Terhi Klint-Pihlajamaa

Hammasteknikko,Toimialajohtaja

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

+358405269676

www.loistolaboratorio.fi

 

Ilm.jät.14.8.2019


Hei hammaslaborantti tai hammasteknikko!

Hammaslaboratorio Lohjan Helmi hakee tiimiinsä vahvistusta.

Olemme Lohjalla toimiva täydenpalvelun hammaslaboratorio, tiloissamme toimii myös EHT vastaanotto. Panostamme laatuun, asiakaspalveluun ja työntekijöiden osaamisen kehittämiseen. Meillä ollaan moniosaajia, mutta jokaiselle on myös muodostunut oma erityisosaamisen alue oman mielenkiinnon mukaan. Oletko vastuun tunteva tiimityöskentelijä, joka tykkää tarttua toimeen?  Haluatko vaikuttaa omaan työhösi ja työympäristöösi osallistumalla hammaslaboratorion arjen pyörittämiseen ja kehittämiseen yhdessä muun työyhteisön kanssa? Meillä pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi laaja-alaisesti ja tekemään monipuolista työtä.

Etsimme ensisijaisesti irtoprotetiikan tekijää tai siihen suuntautuvaa. Meillä on mahdollisuus hyödyntää digitaalista suunnittelua myös irtoprotetiikassa, käytössäsi on 3shape. Olisiko digitaalinen suunnittelu sinun juttusi? Vai työskenteletkö mieluiten perinteisillä tavoilla, sekin sopii. Jos olet kiinnostunut oikomislaitteista tai kiinteästäprotetiikasta, niitäkin meillä tehdään ja voivat olla osana työnkuvaasi.

Meillä on mahdollisuus tarjota vakituinen kokoaikainen työsuhde reippaalle hampaantekijälle, elokuun alusta alkaen.

Oletko tiimiimme sopiva kokeneempi osaaja tai nuorempi taitojaan kartuttava hampaantekijä? Kerro minulle mikä on kiinnostuksesi kohde ja/tai osaamisesi alue, kuulen mielelläni lisää. Tule täydentämään meidän rentoa ja ammattitaitoista porukkaa.  

 

Yhteydenotot Reija Linnavuori 0400-702524

ilm.jät 20.6.2019