Warning: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hammasteknikko/public_html/templates/siteground-j16-2/html/com_content/article/default.php on line 15


Suomen Hammasteknikkoseura järjestää hammasteknistä koulutustarjontaa Hammaslääketiede/Odontologi -päiville. Koko hammastekniselle alalle suunnitellut luennot järjetetään messukeskuksessa syksyisin joka vuosi. Keväisin Seura järjestää ulkoilu- ja virkistystapahtuman, koulutuksellisella tarjonnalla. Seuran jäsenenä voit osallistua syksyn ja kevään luentopäiville omakustannushintaan. Suunnitteilla on herätellä henkiin takavuosilta tutut Kesäkisat, todennäköisesti ammattitaitoa kohentavalla luentotarjonnalla.

 

Hammasteknikkoseura edistää hammasteknisen alan kehitystä Suomessa ja julkaisee Hammasteknikko lehteä. Hammasteknikko-lehdestä voit lukea artikkeleita esimerkiksi alamme uutuusmateriaaleista sekä uusista työtekniikoista. Seuran jäsenenä saat Hammasteknikko-lehden 4 kertaa vuodessa kotiisi. Seura julkaisee koulutus yms. tapahtumia "Kurssit ja tapahtumat" -osiossa. WWW-sivuilta löytyvästä Artikkeliarkistosta löydät vanhoja lehtiä. Suomen Hammasteknikkoseura on myös julkaissut lehdessä ja internetissä englanti–suomi -sanakirjan. Näin pyritään edistämään ja helpottamaan alallamme toimivien ihmisten kynnystä tutustua ja perehtyä mm. englanninkielisiin alan julkaisuihin. Suunnitteilla on myös saksa-suomi ja ruotsi-suomi sanakirjojen www-julkaisut.

 

Suomen Hammasteknikkoseura jakaa stipendejä valmistuville hammasteknikoille sekä hammaslaboranteille. Opiskelijoille myönnettävä stipendi kulkee nimellä Anders Blom -apuraha. Kaikki hammasteknisellä alalla toimivat henkilöt voivat hakea tutkimusapurahaa hammastekniikkaa edistäviin hankkeisiin Suomen Hammasteknikkoseuralta.

 

 

12.3.2020

Kevätkoulutuspäivät 27-28.3.2020 joudutaan valitettavasti perumaan


Kevätkoulutuspäiviä 28.3.2020 eikä kokouksia voida valitettavasti järjestää. Turku AMK:n johdon linjaus on, että massatapahtumia ei oppilaitoksen tiloissa voida järjestää Koronavirus tartuntavaaran takia. Kun koulutustapahtuman luentopaikka Turku AMK:n tiloissa ei ole käytettävissä, kevätkoulutuspäiviä ei valitettavasti pidetä lainkaan.

Lisäksi Valtioneuvoston ohjeistuksen mukaan kaikki massatapahtumat peruutetaan toukokuun loppuun asti. Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos sekä Aluehallintovirastot tiedottavat aiheesta tarkemmin.

Kehoitamme jokaista luennolle ilmoittautunutta ja huonevarauksen tehnyttä peruuttamaan huonevarauksensa ja huomioimaan muut mahdolliset peruutettavat varaukset. Hammasteknikkoseuran vastaanottamat ilmoittautumiset perutaan automaattisesti.

Hammasteknikkoseura pahoittelee tilannetta, jossa Valtioneuvoston ohjeistustusten mukaan kevätkoulutuspäivät joudutaan perumaan.

Hammasteknikkoseura ry koulutustoimikunta

 

 

 

 

 


Hammaslääketiede/Odontogi -päivien hammasteknisiä luento-ohjelmia ja kävijämääriä.

 

Syksyn Hammastekniikkapäivien luento-ohjelmia

2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016

 

 

 

 

 

 

Kevätluentopäivät

Kevätluentopäivät 2018 (Tampere) Ohjelma

Kevätluentopäivät 2017 (Himos) Ohjelma

Kevätluentopäivät 2016 (Turku) Ohjelma

Kevätluentopäivä 2015 (Tampere) ohjelma

Kevätluentopäivä 2014 (Turku) ohjelma

Kevätluentopäivä 2013 (Helsinki) ohjelma

 

Lue lisää kevään virkistävistä koulutustapahtumista