Jos haluat hammastekniikkaan liittyvän tapahtumasi tälle palstalle, ota yhteyttä: Teppo Kariluoto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 
Verkkokoulutusta

Webinaareja, Podcasteja, On-Demand kursseja...

Viva Learning™ Free Online Dental CE. Industry-wide dental continuing education platform

CDE World

Henry Schein Connect Dental  Webinars

NIOM Webinars

  

Lääkinnällisten laitteiden lainsäädännön muutoksia koskevan webinaarin 6.5.2021 tallenne on julkaistu

Tästä Fimean uutiseen

Tilaisuuden aikana osallistujilla oli mahdollisuus esittää kysymyksiä keskustelupalstalla. Kaikkia esitettyjä kysymyksiä ei ehditty käsittelemään tilaisuudelle varatussa aikataulussa, mutta niihin on pyritty vastaamaan kootusti: lääkinnällisten laitteiden webinaari 6.5.2021 kysymykset ja vastaukset (pdf). 

 Lääkinnällisten laitteiden lainsäädännön muutoksista järjestetään webinaari 6.5.2021

Fimea järjestää sidosryhmille suunnatun lääkinnällisten laitteiden lainsäädännön muutoksia koskevan tiedotus- ja keskustelutilaisuuden torstaina 6.5.2021 klo 9:00–15:30. Tilaisuus järjestetään webinaarina.

Tilaisuudessa esitellään 26.5.2021 voimaan tulevan EU-lainsäädännön asettamia muutoksia sekä lääkinnällisille laitteille, talouden toimijoille että laitteiden ammattimaiselle käytölle. Lisäksi käsitellään valmisteluvaiheessa olevan kansallisen lainsäädännön tuomia muutoksia.

 

Webinaari

 Verottajan verkkoseminaari

Viimeaikaista arvonlisäverokäytäntöä sosiaali- ja terveysalalla.
Verkkoseminaarissa (19.9.2019) käytiin läpi viimeaikaista oikeuskäytäntöä ja sen vaikutuksista arvonlisäverotukseen.Verkkoseminaarien aineistot

 Lääkinnällisten laitteiden lainsäädännön esittely- ja keskustelutilaisuus 26.3.2020

Fimea järjestää lääkinnällisten laitteiden lainsäädännön muutoksista esittely- ja keskustelutilaisuuden alan toimijoille sekä laitteiden ammattimaisille
käyttäjille. 
 

Tilaisuudessa esitellään EU-lainsäädännön asettamia muutoksia sekä laitteille, talouden toimijoille että laitteiden ammattimaiselle käytölle. Lisäksi on tarkoitus käsitellä valmisteluvaiheessa olevan kansallisen lainsäädännön tuomia muutoksia. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista esittää myös alustavia keskusteluaiheita ja kysymyksiä.

Ohjelma tarkentuu myöhemmin.

 
Valmistelemme Fimeassa keskustelutilaisuuden pitämistä täysin interaktiivisena ja streamattuna koronaviruksen leviämisen välttämisiseksi, mutta teknisten järjestelyiden takia joudumme siirtämään keskustelutilaisuutta eteenpäin. Järjestelyllä pyrimme tarjoamaan mahdollisuuden osallistua kaikille asiasta kiinnostuneille. Pyydämme samalla myös erityisesti miettimään ja lähettämään kysymyksiä etukäteen.
 
Lisätietoa tulossa myöhemmin.

 

 

 

McDental

 Vuodelta 2020 peruttu.

MC Dental - Facebook ryhmä